Els nostres productes

Els productes  són d’altíssima qualitat.
Per fer la donació i rebre els nostres productes solidaris, posa’t en contacte amb nosaltres.

 • Maillot ciclisme mànigues curtes. Disponible en talles S, M, L i XL (mateix proveïdor de l’any passat). Unisex.  Tall estret, en teixit 3Function®  , amb tres butxaques, cremallera sencera i banda de silicona a les mànigues (novetat d’aquest any!). El preu del maillot és de 39 euros, dels quals 27 van a cobrir els costos de fabricació i tramits, i els restants 12 són la donació a l’hospital Sant Joan de Déu.

prezzo ciclismo 1

 • Culotte ciclisme curt. Disponible en talles S, M, L i XL (mateix proveïdor de l’any passat). Unisex. Tall easyfit amb teixit 3Function® i banda de silicona (novetat d’aquest any!). El preu del culotte és de 49 euros, dels quals 37 van a cobrir els costos de fabricació i tramits, i els restants 12 són la donació a l’hospital Sant Joan de Déu.

prezzo culotte

 

 

 • Kit de ciclisme (maillot + culotte). Disponible en talles S, M, L i XL (mateix proveïdor de l’any passat). El preu és de 80 euros, dels quals 60 van a cobrir els costos de fabricació i tramits, i els restants 20 són la donació a l’hospital Sant Joan de Déu.

prezzo kit

 • Manguitos. Talla única, unisex. Sense costures, amb tractament Sanitized®. El preu es de 15 euros, dels quals 9 van a cobrir els costos de fabricació i tramits, i els restants 6 són la donació a l’hospital Sant Joan de Déu..

prezzo manicotti

 • Samarreta running. Disponible en talles S, M, L i XL. Unisex. Camiseta tècnica per exercici, en teixit 3Function®, ideal per l’esport. El preu és de 29 euros, dels quals 19 van a cobrir els costos de fabricació i tramits, i els restants 10 són la donació a l’hospital Sant Joan de Déu.

PREZZO RUNNING

 • Tubular. Talla única, unisex. Teixit tècnic, elàstic i altament transpirable. Es pot escollir amb la frase en català o en castellà. El preu és de 10 euros, dels quals 5 van a cobrir els costos de fabricació i tramits, i els restants 5 són la donació a l’hospital Sant Joan de Déu.

prezzo tubular

Per tenir mes detall dels costos i dels preus, podeu llegir la nostre presentació PPT RECERCAENMOVIMENT2014 CAT.

Advertisements

2 thoughts on “Els nostres productes

 1. Hola , muy buenas estoy interesado en el conjunto completo .
  Quisiera saber como puedo adquirirlo .

  Un coordial saludo
  Fernando Sesmero

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s